IJskeuken

Elke ochtend bereiden we zelf het ijs in de ijskeuken. We gebruiken verse producten voor de lekkerste smaken. Ieder jaar gaan wij naar Italië om de beste grondstoffen voor het ijs uit te zoeken en om nieuwe inspiratie op te doen. Daarnaast blijven we zelf ook smaken ontwikkelen zoals ons Spakenburgse Jan-hagel ijs waar we een uniek recept voor hebben.

 

Inmiddels hebben wij een wisselend assortiment met meer dan 70 smaken opgebouwd. Daarnaast maken wij niet alleen ijs op melkbasis maar hebben we ook verschillende ijssmaken op waterbasis.

IJssalon de Spatel

De ijsmachine . . .

Wij maken in onze ijskeuken gebruik van twee verschillende machines. Een bokvriezer en een batchvriezer. Bij de bokvriezer wordt het ijs met een grote spatel en arbeidskracht uit de machine gehaald. Wat ons betreft de unieke, Italiaanse manier. Onze ijssalon heeft niet voor niks deze naam.

Neem een kijkje in onze ijskeuken