Ontdek al onze producten
IJscoupes
Berrylicious
Yoghurt-, bosbes- en cheesecake-ijs, afgewerkt met roodfruit crumble, roodfruit topping en een toef slagroom
Dolce Nero
Vanille-, chocolade- en Baileys-ijs, afgewerkt met chocolade crumble, caramel topping en een toef slagroom
Nuts for Caramel
Vanille-, caramel- en hazelnootijs, afgewerkt met nootjes, caramel topping en een toef slagroom
Dutch Caramelo
Vanille-, caramel- en stroopwafelijs, afgewerkt met stroopwafel kruimels, caramel topping en een toef slagroom
Tropical Sunset (glutenvrij)
Yoghurt-, bloedsinaasappel- en mango-ijs, afgewerkt met roodfruit crumble, roodfruit topping en een toef slagroom





Koffie, thee en ijskoffie’s
Koffie
Cappuccino
Latte Macchiato
Espresso
Espresso Doppio
Warme chocolademelk
IJskoffie
Bol vanilla-ijs, espresso, melk, slagroom en caramel topping
Koffie affogato
Bol vanille-ijs, overgoten met een warme espresso
Stroopwafel Latte
Latte Macchiato, caramel siroop, slagroom, topping en stroopwafelkruimels
IJskoffie
Een bol vanille-ijs, espresso en melk, afgewerkt met slagroom en een topping van caramel
De smaaksensatie
voor thuis

Cadeaubonnen
Kleinigheidje
1 bol
1 bol met slagroom
2 bollen met slagroom
Waardebonnen
Een bedrag naar keuze
Een halve liter ijs
Een ijstaart
Knipkaart
De knipkaart is een waardebon voor 11 bolletjes ijs. Bij aankoop van een bol ijs wordt er een gaatje geknipt in de kaart. Je betaalt voor 10 bollen maar krijgt er 11.

Milkshakes
Vanille
Gemaakt van ons ambachtelijk schepijs
Bosbes
Gemaakt van ons ambachtelijk schepijs
Banaan
Gemaakt van ons ambachtelijk schepijs
Chocolade
Gemaakt van ons ambachtelijk schepijs
Milkshake van de maand
Gemaakt van ons ambachtelijk schepijs

Laat het ijs een halfuurtje van tevoren ontdooien in de koelkast. Hierdoor komen de smaken beter tot zijn recht.
IJstaart: 90 minuten van te voren in de koelkast ontdooien
IJshartje: 45 minuten van te voren in de koelkast ontdooien
Halve liter: 30 minuten van te voren in de koelkast ontdooien
Bewaar de ijstaarten op -22 graden Celcius. Dan zijn ze minstens 3 maanden houdbaar.
- Spakenburgse dagen: de laatste twee woensdagen van juli en de eerste twee woensdagen van augustus
- De zuidwal: 30 en 31 mei 2025
- Visserijdag: 6 september 2025
- Koningsdag 26 april
Ja, we zijn van februari tot en met december geopend. Het hele jaar door kan je dus ijs bij ons komen eten.
Ja, wij bereiden elke ochtend het ijs in onze ijskeuken
De meeste grondstoffen komen uit Italië, maar wij maken ook gebruik van lokale streek producten.
Melk en gluten
Een mes heet maken onder de warme kraan, daarna het mes helemaal droog maken en vervolgens mooie puntjes snijden.
Een greep uit ons
assortiment

Blueberry
Lorem ipsum dolor site amet contrucasut ashfuie blablabla

Citroen
Lorem ipsum dolor site amet contrucasut ashfuie blablabla

Aardbei
Lorem ipsum dolor site amet contrucasut ashfuie blablabla

Citroen ijs
Lorem ipsum dolor site amet contrucasut ashfuie blablabla