Het assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortiment
Het assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortiment

Ontdek al onze producten

IJscoupes

Berrylicious

Yoghurt-, bosbes- en cheesecake-ijs, afgewerkt met roodfruit crumble, roodfruit topping en een toef slagroom

Dolce Nero

Vanille-, chocolade- en Baileys-ijs, afgewerkt met chocolade crumble, caramel topping en een toef slagroom

Nuts for Caramel

Vanille-, caramel- en hazelnootijs, afgewerkt met nootjes, caramel topping en een toef slagroom

Dutch Caramelo

Vanille-, caramel- en stroopwafelijs, afgewerkt met stroopwafel kruimels, caramel topping en een toef slagroom

Tropical Sunset (glutenvrij)

Yoghurt-, bloedsinaasappel- en mango-ijs, afgewerkt met roodfruit crumble, roodfruit topping en een toef slagroom

Laat het ijs een halfuurtje van tevoren ontdooien in de koelkast. Hierdoor komen de smaken beter tot zijn recht.

IJstaart: 90 minuten van te voren in de koelkast ontdooien

IJshartje: 45 minuten van te voren in de koelkast ontdooien

Halve liter: 30 minuten van te voren in de koelkast ontdooien

Bewaar de ijstaarten op -22 graden Celcius. Dan zijn ze minstens 3 maanden houdbaar.

  • Spakenburgse dagen: de laatste twee woensdagen van juli en de eerste twee woensdagen van augustus
  • De zuidwal: 30 en 31 mei 2025
  • Visserijdag: 6 september 2025
  • Koningsdag 26 april

Ja, we zijn van februari tot en met december geopend. Het hele jaar door kan je dus ijs bij ons komen eten.

Ja, wij bereiden elke ochtend het ijs in onze ijskeuken

De meeste grondstoffen komen uit Italië, maar wij maken ook gebruik van lokale streek producten.

Een mes heet maken onder de warme kraan, daarna het mes helemaal droog maken en vervolgens mooie puntjes snijden.

Een greep uit ons
assortiment