IJskeuken

Elke ochtend bereiden we zelf het ijs in onze eigen ijskeuken. Wij gebruiken verse producten voor de lekkerste smaken. Ieder jaar bezoeken wij de grootste ijsbeurs van de wereld in Rimini, Italië. We ontdekken daar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ijs, ontmoeten daar nieuwe leveranciers en doen natuurlijk inspiratie op voor nieuwe ijssmaken.

 

Ook ontwikkelen we zelf nieuwe smaken waaronder ons Spakenburgse Jan-hagel ijs waar we een uniek recept voor hebben. Niks is ons te gek!

 

Inmiddels hebben wij een wisselend assortiment met meer dan 70 smaken opgebouwd. Daarnaast maken wij niet alleen ijs op melkbasis maar hebben we ook verschillende sorbetsmaken.

IJssalon de Spatel

Ambachtelijke bereiding.

Onze ijskeuken staat voor kwaliteit. Iedere ochtend wordt ons roomijs en sorbetijs vers bereidt. Na de bereiding wordt het ijs direct naar de ijssalon gebracht en direct in de vitrine gepresenteerd en verkocht. Waardoor ons ijs over de beste kwaliteit beschikt. Verser kan niet!

 

Onze focus ligt niet alleen op het leveren van de beste smaak maar ook op het hoogwaardig presenteren van ons ijs want het oog wil ook wat.

Neem een kijkje in onze ijskeuken